Even voorstellen

Nicole Mollink

 

 

Mijn naam is Nicole Mollink. Vanaf 1 maart 2014 zal ik werkzaam zijn in deze praktijk. Geboren en getogen in Almelo, hetgeen aan mijn accent te horen is, en van kleins af aan gek op dieren.  Zo nam ik vroeger al gewonde dieren in mijn fietsmandje mee naar huis, tot grote vreugde van mijn ouders (niet dus), om deze weer beter te maken..

 

Toen ik na de middelbare school diergeneeskunde wou studeren en helaas uitgeloot werd voor Utrecht, ben ik naar België vertrokken om  mijn droom alsnog waar te maken. De eerste jaren van mijn opleiding heb ik Antwerpen genoten om vervolgens in Gent mijn studie tot dierenarts af te ronden.

 

 

Na mijn afstuderen in 2006 heb ik in verschillende praktijken gewerkt waaronder  3 jaar in een grote gezelschapsdierenpraktijk  in Enschede. Inmiddels woon ik bijna 2 jaar in Haarlem en dat bevalt uitstekend. Hoewel ik het werk als dierenarts op de praktijk erg leuk vind, heb ik toch gemerkt dat ik de visites thuis nog leuker vind. Zowel dier als baasje zijn meestal meer op hun gemak en door de vaak wat ruimere planning is er meer tijd om alles rustig te onderzoeken en bespreken. Daarnaast vind ik het ook gewoon gezellig.

 

 

Hopelijk nodigt u mij snel een keer bij u thuis uit!